Mooi wit zonder poespas

Mooi wit, zonder pijn

Een stralend witte lach. Wie wil dat nou niet? Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze wit te krijgen is enorm. Toch zijn er veel onveilige bleekprocessen die schade aan uw gebit en mond kunnen brengen. Bleken is zeer wel mogelijk. Hiervoor wordt u verwezen naar Mondhygiëne Oisterwijk. Daar wordt gewerkt met de meest betrouwbare en pijnloze methode.

Tanden bleken: een natuurlijke witte lach met een behandeling bij Mondhygiëne Oisterwijk

Een stralend lach. Wie wil dat nou niet? Met een bleekbehandeling bij Mondhygiëne Oisterwijk krijgt u die natuurlijk witte tanden terug. Dat begint met een grondige reiniging; uw gebit wordt ontdaan van jarenlange vervuiling als gevolg van kleurstoffen in uw voeding. Daarna behandelen we uw tanden met een eersteklas bleekproduct dat niet schadelijk is voor uw gebit of uw gezondheid. Kortom; we bleken snel, mooi én veilig.

Bij Mondhygiëne Oisterwijk bent u in goede en bovenal veilige handen!
Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. Nog steeds zijn er veel onveilige bleekprocessen op de markt. Bij Mondhygiëne Oisterwijk werken we met de meest betrouwbare methodes en worden uitsluitend door professionals uitgevoerd. Voorkom een teleurstellend resultaat of schade aan uw gebit; laat uw tanden bleken door Mondhygiëne Oisterwijk , dé ervaren bleekspecialist in de regio.

Té wit is niet mooi

De mate van verkleuring zal per persoon verschillen. Het bleken van tanden is dus een op maat gesneden procedure en per persoon anders. Bij Mondhygiëne Oisterwijk kijkt men niet alleen naar de uiteindelijke kleur van het gebit. Het totaalplaatje is het belangrijkste; de tanden moeten qua kleur wel mooi bij het gezicht en lippen blijven passen. Té wit is niet mooi en geeft een onnatuurlijke look. Bij Mondhygiëne Oisterwijk vinden we voor u precies de juiste tint.

Wat kost tanden bleken?

Er zijn meerdere manieren om uw tanden te bleken. U kunt Bij Mondhygiëne Oisterwijk een afspraak maken voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek krijgt u alle benodigde informatie rondom het bleken van uw gebit, inclusief de kosten.

Let op! Eerder geplaatste kronen en witte vullingen worden niet mee gekleurd. Deze zijn qua kleur reeds afgestemd op uw vorige tandkleur. Voorafgaand aan de behandeling onderzoekt Mondhygiëne Oisterwijk dan ook of uw gebit geschikt is voor een bleekbehandeling.

Bleken bij Mondhygiëne Oisterwijk

Behandeling met eersteklas bleekproduct
Niet schadelijk voor uw gebit of uw gezondheid

Dé ervaren bleekspecialist in de regio
Al vanaf € 99,00 !

Meer aandoeningen informatie over: