Specialisaties

Kundige mondzorg met de nieuwste innovaties

Innovaties in het vak volgen wij op de voet. We hechten er veel waarde aan om onze patiënten te behandelen met de nieuwste technieken en methoden. We staan dan ook vooraan om te kijken hoe we nieuwe inzichten voor gezonde, mooie tanden kunnen implementeren in onze praktijk. Om ook ons eigen steentje bij te dragen in het proces van innovatie zijn wij betrokken bij (klinisch) wetenschappelijk onderzoek. Bovendien geven we klinische lessen op de verpleegafdelingen en verzorgen we in het onderwijs bij- of nascholingen.

De gevolgen van ziekte, een ingreep of medicijnen op het gebit

Regelmatig krijgen wij te maken met medisch gecompromitteerde patiënten. Dit zijn patiënten waarbij de algehele gezondheidstoestand, ten gevolge van ziekte, een medische ingreep en/of het gebruik van medicijnen, mogelijk invloed heeft op de tandheelkundige situatie. Het kan hierbij gaan om ziekten als diabetes, auto-immuunziekten, COPD en reumatoïde artritis of om een medische ingreep zoals een orgaantransplantatie of een IVF-behandeling. Wij raden in deze gevallen een vroegtijdige screening van de gezondheid van het gebit aan in combinatie met een behandeling van een ontsteking aan het tandvlees, om ongewenste medische complicaties te voorkomen en gezonde, mooie tanden te behouden.

Een professionele behandeling voor gezonde, mooie tanden

Naast de behandelingen die onze mondhygiënisten uitvoeren om gebitsproblemen te voorkomen, of de verergering hiervan tegen te gaan, bieden wij ook cosmetische tandheelkunde aan. Je hoeft echt geen filmster of bekende Nederlander te zijn. Witte tanden zijn voor iedereen mogelijk met de betaalbare, kundige bleekbehandeling in onze praktijk. Binnen 30 minuten voorzien wij jou pijnloos van een stralende, mooie lach met wel 2 tot 9 tinten wittere tanden.

Tandheelkundige vragen? Geen vraag is ons te complex

Naast het uitvoeren van behandelingen, adviseren en begeleiden onze mondhygiënisten de patiënten graag op weg naar gezonde, mooie tanden. Indien je vragen hebt of tips wilt ontvangen, vragen we jou contact op te nemen via ons contactformulier en een beroep te doen op de uitgebreide kennis van ons kundige team.

Meer aandoeningen informatie over: