Praktijk

Het ontstaan van Mondhygiëne De Bres…

In 1999 richtte Marieke Fasting-De Bres Mondhygiëne De Bres op. Na haar studie in Nijmegen werkte ze in diverse tandartspraktijken en deed ze ervaring op bij mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 1993 werkte ze in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis op de polikliniek voor kaakchirurgie en bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Later kreeg ze de mogelijkheid om haar eigen zelfstandige mondhygiënistenpraktijk te starten in Tilburg. Deze kans pakte ze met beide handen aan. Vandaag de dag zijn hier vijf mondhygiënisten en een praktijkmanager werkzaam.

… en Mondhygiëne Oisterwijk

Wegens het succes in Tilburg opende Marieke met haar man Lucas een tweede vestiging in Oisterwijk om patiënten te blijven voorzien van kundige mondzorg zónder lange wachtrijen. Het team in Oisterwijk bestaat uit twee mondhygiënisten en één praktijkmanager. Indien de aandoening van een patiënt een complexere aanpak vergt, doen wij een beroep op onze praktijk in Tilburg waar wij samenwerken met MKA en tandartsen uit de regio.

Je thuis voelen in een andere omgeving

In onze praktijk dragen we zorg voor een persoonlijke, gemoedelijke en informele sfeer. Het vertaalt zich door in ons hele denken en doen. We stellen ons zo flexibel mogelijk op en hebben de wensen van onze patiënten hoog in het vaandel staan. Voor zowel het opstellen van een persoonlijk behandelplan, als vragen en controles kunnen patiënten terecht bij hun vaste behandelaar. We willen dat patiënten zich thuis voelen in onze praktijk en zonder enige vorm van angst een behandeling bij een van onze mondhygiënisten ondergaan.

Jouw mond, onze zorg

Goede mondhygiëne is belangrijk en verdient aandacht. In onze praktijk nemen wij dan ook uitgebreid de tijd voor onze patiënten. Met onze preventieve mondzorg adviseren, behandelen en begeleiden we onze patiënten om het ontstaan van gaatjes en tandvleesontstekingen te voorkomen. Indien het kwaad al geschied is bekijken onze specialisten de mogelijke oplossingen om verergering te voorkomen.

Dagelijks van harte welkom in onze praktijk

Van dinsdag tot en met vrijdag staat ons team aan specialisten klaar om onze patiënten uit Oisterwijk en omstreken op kundige wijze te helpen. Regelmatige controle van het gebit door de mondhygiënist is van groot belang. Ben je nog nooit behandeld door een mondhygiënist of ligt je laatste consult ver in het verleden? Wacht dan niet te lang en plan een afspraak in door te bellen of een mailtje te sturen.

Meer aandoeningen informatie over: